Onze werkwijze

50 jaar jubileum; Van A: persoonlijk kennismaken

Wij vinden het belangrijk een goed beeld te vormen van uw wensen en eisen rondom uw 50 jaar jubileum voordat wij aan de slag gaan met een op maat gemaakt voorstel voor uw bedrijf. Wij van De Ceremoniemeester komen graag naar u toe voor een persoonlijke kennismaking waarin we bespreken welke locatie, aankleding, catering invulling, (bekende) artiesten en wat voor soort entertainment het beste aansluiten bij uw ideeën en (financiële) wensen. Ter illustratie van de mogelijkheden voor uw 50 jarig jubileum, laten we u ook uitgebreid beeldmateriaal van onze voorgaande jubilea en evenementen zien. U krijg zo een compleet beeld over de organisatie van het jubileum.

naar: Concept

Met uw wensen en eisen als basis, gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt concept voor uw 50 jarig jubileum. Binnen twee weken presenteren wij u een concept inclusief een open kostenbegroting, zodat u precies kunt zien hoe de kosten van uw 50 jarig jubileum zijn opgebouwd. Zo kunt u in overleg met De Ceremoniemeester zelf indelen hoe de kosten worden verdeeld totdat uw 50 jarig jubileum binnen uw budget past en geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

naar: Definitief concept

Nadat u eventuele wijzigingen of aanvullingen heeft doorgesproken met uw vaste contactpersoon bij De Ceremoniemeester in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zwolle en het concept heeft goedgekeurd, komt het definitieve ontwerp van de speciale dag. Na ondertekening van de overeenkomst is uw 50 jarig jubileum een feit. Daarna gaan we de organisatie in orde maken, worden de uitnodigingen verstuurd en tenslotte melden uw gasten zich aan. Er is tot de datum van uitvoering van uw 50 jarig jubileum veel overleg met u over de laatste details en wensen. U komt niet plots voor verrassingen te staan bij De Ceremoniemeester.

Tot Z: Zorgvuldige uitvoer van uw 50 jarig jubileum

Dan is het moment eindelijk daar; dé dag om uw 50 jarig bestaan te vieren! Uw gasten komen binnen en worden opgevangen door ons vriendelijke personeel met een glaasje prosecco. Uw gasten zijn onder de indruk van de prachtige locatie, de meeslepende muziek en het heerlijke welkomstdrankje. En dit is nog maar het begin. Na een welkomstwoord worden de koude of warme buffetten geopend en staan er diverse culinaire hoogstandjes voor uw gasten klaar. De Ceremoniemeester zorgt dat alles volgens schema verloopt. En u...? U geniet samen met uw genodigden met volle teugen van uw feestje en 50 jarig jubileum! De Ceremoniemeester streeft er altijd naar om voor u een 50 jarig jubileum te organiseren, dat nog lang in het geheugen van uw gasten voortleeft.

Benieuwd wat evenementenbureau De Ceremoniemeester voor uw 50 jarig jubileum kan betekenen?
Vraag hier informatie aan.