50ste verjaardag directeur i.c.m. jubileum van Diermen Masterbakers

De directeur van van Diermen Masterbakers werd 50 jaar en het bedrijf bestaat in 2012 alweer 20 jaar, twee mooie redenen voor een jubileumfeest!

Nadat De Ceremoniemeester in 2011 een zeer succesvol 25 jarig huwelijksfeest voor van Diermen mocht organiseren, met optredens van Wolter Kroes, Jan Smit en Nhelley dela Rosa was de keuze voor dit jubileumfeest snel gemaakt. van Diermen vroeg De Ceremoniemeester ook in 2012 weer een knal feest voor ruim 150 medewerkers met partner te organiseren. De "kale ruimte" van de A12 studio in Bunnik werd omgetoverd tot trendy lounge met wit en magenta (roze) als hoofdkleuren i.c.m. professionele verlichting en styling zorgde dit voor een prachtig sfeerplaatje tijdens het feest.

Verloop van het feest

Een waar VIP ontvangst met een portier en piccolo! Via een magenta (roze) loper betraden de gasten de feestlocatie, ons bedienend personeel serveerde een heerlijk glaasje Moët en Chandon champagne en de allround top band Celebration zorgde voor passende inloopmuziek. We trapten de avond af met een spectaculaire, op maat gemaakt "van Diermen" openingsact, aansluitend werden de buffetten geopend en konden de gasten genieten van een Mexicaans, Thais en Italiaans buffet. Voor de "vette bek" stond er een heuse automatenwand met broodjes kroket, kaassoufflés, frikadellen etc. en werden puntzakken friet rond gedeeld door zeer aantrekkelijke "working models".

Bij de eerste klanken van Wolter Kroes stond de zaal meteen op zijn kop. De polonaise werd ingezet en alle gasten zongen uit volle borst mee op Wolters grootste hits, uiteraard kwam "Viva Hollandia" ook nog even voorbij. Aansluitend aan het optreden werden heerlijke desserts uitgelopen door ons bedienend personeel. Een immitatie van de Blues Brothers nam de gasten een half uur lang mee terug in de tijd met hits als "gimme all your love" en "Fame". En als oer Hollandse, feestelijke afsluiting zong Danny de Munk 3 kwartier lang met onder andere "ik voel me zo verdomd alleen" en ging hij voorop in de polonaise.

De reactie van van Diermen was de kers op de taart: "bedankt Ceremoniemeester, voor dit fantastische feest!"